Auto kuntoon

Tänään tuli se viime viikolla yhteistyön irti sanonut auto kuntoon. Auto MELKEIN starttasi apuvoimien saavuttua paikalle. Olisihan siinä ollut nolo olo, jos auto olisi tuosta vaan lähtenyt käyntiin, olisin varmasti epäillyt yritinkö edes käynnistää sitä silloin viime viikolla. Moinen on käynytkin mielessä tässä viikon aikana.

Loppujen lopuksi auto päätettiin hinata korjaamalle, joten ensiksi hinausliinan ostoon. Kirkkaan pirteän oranssin liinan nähtyäni kysyin epäröivästi: "Tällainenko se onkin?" Kyllä, virallinen vetoliina juurikin, kestää paljon.

Jännitti melkoisesti koko ajatus hinattavana olemisesta suunnilleen kahden kilometrin matkasta huolimatta. Siihen väliin osuu kahdet liikennevalot ja kuusi käännöstä.. Lopulta päädyimme vaihtoehtoon b, elikä minä sain hinaajan osan. Ja tuloksena oli se, että kaikesta varovaisuudesta huolimatta se onneton liina paukahti rikki! Tarina päättyy kuitenkin onnellisesti otsikon mukaisesti, sillä loppujen lopuksi autokorjaamon tyyppi lähti hinausavuksi (ilmaiseksi!), jolloin naisväki sai huoletta istua korjaamolla ja odotella auton saapumista. Helpotti kovasti. Akku oli kuin olikin heikossa kunnossa ja kun se vaihdettiin uuteen, auto kulki jälleen kuin juna. KIITOS APUJOUKOT!! 





Kommentit