Kesäkonsertti

Tänä kesänä MILjazz on viihdyttänyt kansaa eri puolella Suomea.

Mikä tapahtuma oikein on?

MILjazz oli alunperin Savon sotilassoittokunnan Mikkelissä järjestämä yksittäinen puistokonsertti. Konsertin saaman suuren suosion myötä konsertteja alettiin järjestää myös Lahdessa. Tänä vuonna kiertue ulottuu kahdelletoista paikkakunnalle, joista tänä vuonna Vaasa on ensimmäistä kertaa mukana.lähde 

Tänä vuonna kiertue on vieraillut jo  Lahdessa, Mikkelissä, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Oulussa. Lehtiartikkeleita aiheesta muun muassa täällä ja täällä.  Jäljellä on kiertueesta vielä Kajaani (jo tänään klo 16), Kouvola (23.8), Turku (24.8.) ja Raasepori (25.8.). Suosittelen tapahtumaa lämpimästi! Olen jo useampana vuonna päässyt näitä keikkoja kuuntelemaan ja jopa sadesäällä tunnelma on ollut mahtava!

Koko perheen puistokonsertissa esiintyy kahden sotilassoittokunnan (tai sotilassoittokunnan Big Bandin) lisäksi Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Show Band. Solisteina tänä vuonna ovat Nina Maya, Sami Pitkämö, Esko Heikkinen, Jukka Perko, Mikael Saari, Heini Ikonen, Laura Voutilainen, Mikael Konttinen, Johanna Försti ja Rigmor Gustafsson. Tarkemmat ajat, paikat ja solistitiedot tapahtumittain puolustusvoimien sivuilta. 

Sotilassoittokuntien muut tämän vuoden konsertit löytyvät täältä.

Oletteko käyneet tänä vuonna MILjazzeissa? 

Kommentit