Rento sunnuntai



Sunnuntaiaamun treenin skippaaminen tiesi rentoa aamua. Käänsin kylkeä herätessäni ensimmäisiä kertoja ja ylös nousin ennen kymmentä. Näin niitä univelkoja saa takaisin, toivon mukaan vaan ensi yönä unikin tulisi huolimatta pitkään nukkumisesta. Olen parisen viikkoa kärsinyt nukahtamisvaikeuksista, aamulla unta riittäisi sitäkin enemmän. Näitä kausia taitaa olla itse kullakin. Täysikuu valvottaa yleensä aina, mutta tämän hetken kuun asennosta minulla ei ole mitään tietoa. Kun vain osaisi hyötyä yön tunneista, mutta lukea ei silloin jaksaisi millään ja takaraivossa kolkuttaa kuitenkin seuraavan päivän jaksaminen.

Eilen kävin pyörällä lähimarketissa hankkimassa pizza-ainekset ja leivoinkin iltasella kaksi pizzaa. Siinä tuli molempien päivien ruoat, eilisen ja tämän päivän. Kaupassa piti olla tosi tiukka, etten sortunut ostamaan Fazerin uutta appelsiinisuklaata tai blogeissa hehkutettua Ingmanin mudcace-jäätelöä. Niiden sijaan nappasin pakastealtaasta tutun turvallisen Valion Classic-jäätelöpuikon ja sunnuntai-aamulle Fazerina-patukan. Siis kyllähän jotain luksusta viikonloppuun sallitaan!

Tämän aamun paras hetki olikin aamupalan syönti lehteä lukiessa. Nautin ensimmäistä kertaa uutta itse tehtyä mehucocktailia luomutuotteista, namnam. 

Seuraavaksi on pientä itsensä huoltoa, kuten kk eli kynnet kuntoon. Vaan mistä löytäisin hyvän kynsiviilan ja pohjalakan? Tällä hetkellä lakkana on käytössä Mavalanin Super Base, mutta olisin valmis kokeilemaan jotain muutakin.  

Kommentit